Flaggene er Hentet fra
3dFlags.com
GATEBARNA  I  ESTLAND
www.gatebarna.no
Kornsjøbukta viste seg fra sin beste side. Etter en rekordvåt julimåned kom august med fint vær og gode temperaturer. Både i luft og i vann. 
De største barna var på langtur med kano og fikk oppleve en strålende dag.
Vatnar leirsted  - Bø i Telemark
Andre uke var vi igjen på Vatnar Ungdomssenter i Telemark. Det er tredje året vi er på Vatnar, men for flere av barna var det første gang. Her trives barn og voksne godt, og det har nok spredt seg et rykte blant ungene at nå skal vi til Sommerland og på fjelltur til Lifjell.
Vi hadde en robåt i beredskap i tilfelle noe skulle inntreffe, men denne ble også brukt til lek og moro. Det er utrolig hvor mange det er plass til i en liten jolle.
Vann er noe barna setter pris på. Tidlig og sent ville de bade. Her er tre av dem ute og bader sent på kvelden. Kanskje noe kaldere enn de hadde tenkt!
Her er noen smakebiter på kveldssamlingene våre, som bestod av sang, dans, andakt og kveldskos.
Vaffelsteking er alltid populært, spesielt når vi kan gjøre det i friluft.
Spill på kveldstid.
Sommerleir 2007
Mandag 6. august 2007 kom 23 barn fra Tallinn sammen med 4 ledere fra Peeteli-kirken til Gardermoen. Det ble et hjertelig gjensyn. I to uker skulle vi være sammen med dem. Men i år var opplegget noe annerledes. Den første uken var vi på leirstedet som Østfoldbaptistene har i Kornsjøbukta. De stilte leirstedet gratis til disposisjon, og stod for all mat og matlaging, tur til Liseberg, kanoturer, og ikke minst et trivelig lederteam.
Vi ønsket å ha et gjennomgangstema for denne leiren, nemlig "Guds rike".