Flaggene er Hentet fra
3dFlags.com
GATEBARNA  I  ESTLAND
www.gatebarna.no
Loppemarked på Korsvoll
31.10.09 - 01.11.09
v/Wenche Lunde
Foto: Morten Johansen


Så var vi igang igjen for 7. år på rad. "Høstens hyggeligste" loppemarked. Vi er ikke store, men spesielle. Mye nytt og mye brukt.
De som stiller trofast opp er venner fra tidligere Korsvoll Familie Gospel pluss et par velvillige til. Den yngste var 8 år og den eldste 62 . Alle har vi sett nøden på nært hold den gang vi i 12 år reiste rundt i flere land med sang, dans og drama. Bl.a var vi 5 ganger i Estland hvor vi besøkte barnehjem, og fikk nær kontakt med barn som bodde på gaten.
Vi leier Idrettshuset på Korsvoll, men der slipper vi ikke inn før kl 2200 dagen før loppemarkedet. Det skal stor motivasjon til å starte jobbing så sent en fredagskveld, så i år møttes vi først til pizza og fellesskap kl 2000.

Fra kl 1800 har vi vakt på skift på idrettsbanen for å ta imot lopper. Det er imponerende hva folk kommer med - mer enn noengang !! Så når klokken, er 2200 er terrassen full av varer- og det egentlige arbeidet begynner nå :
Ca 15 personer styrter inn og setter opp bord i rekke og rad, både de som tilhører huset og noen lånte. Endel erfaring har vi nå. Kartonger, esker, poser blir åpnet og fordelt: nye ting der, og brukte ting der. Det blir fullt både over og under bordene.



Kl. 0130 drar vi hjem for å få oss litt hvile før vi møter opp igjen kl 0800. Vi åpnet kl 1100, og da skal alt være på plass - både bordene med ting og tang og kafe'n. Det er alltid hektisk mot slutten.
Alltid like spennende om det kommer folk, og inn strømmet de i mengder. Det var faktisk mange mennesker der hele helgen. Flere kom to ganger lørdag, og jamen kom de tilbake søndag også. God stemning og veldig hyggelig å være her får vi høre :)
Da vi åpnet igjen søndag kl 1200 var det faktisk like mange varer som dagen før !

Kl. 2000 søndag var vi ferdige med rydding - og vi var ganske "ferdige" også, men enige om at dette er årets happening Vi satser nok igjen neste år.
Resultet var ny rekord: Vi solgte for ca kr. 68.000 - det er netto 58.000 ( leie av hus og container og annonser)

Vel møtt i september neste år, og vil du være med å hjelpe så ikke vær redd for å si fra :)